УЧЕБЕН ЦЕНТЪР "ЗАЕДНО" НЕ РАБОТИ

Благодарим на всички свои клиенти през последните години, че ни се довериха

 

КОМПЮТЪРНА
ГРАМОТНОСТ

 

 

Учебен център "Заедно" - Хасково:

отлично оборудвани учебни стаи
аудио, видео, климатик
модерни системи на обучение
ресурсен център, библиотека, интернет
възможност за разсрочено плащане

 

Компютърните курсове в Учебен център "Заедно" се провеждат в малки групи, което гарантира, че Вие ще имате възможност да усвоите всичко, което Ви е нужно, за да можете да работите самостоятелно с компютъра. Занятията са следобяд или вечер.
Програмата на обучение по начална компютърна грамотност включва запознаване с устройството на компютъра, основни положения и принципи при работата с компютър, запознаване и придобиване на умения за работа с операционната система Microsoft Windows©, работа с основните офис приложения - за текстообработка - MS Word и електронни таблици - MS Excel, както и основи на работата в Интернет.
Продължителност на курса е 40 учебни часа.
След завършване на обучението всеки положил успешно тест получава удостоверение за завършен курс и има възможност да продължи обучението си във втори модул, където се изучават презентации с MS Power Point и бази данни в MS Access, както и настройки и тънкости в Windows.
Курсовете на Учебен център "Заедно" се провеждат в модерно обзаведени учебни зали, което предразполага за по-добро общуване и комфорта на курсистите по време на учебните занятия и почивките, което пък е гаранция за по-добро ниво на усвояване на учебния материал.

   
Учебен център "Заедно":
гр. Хасково
ул. "П. Р. Славейков " 10, етаж 2
Вижте карта
тел. 038/ 66 20 20
© 2002-2011 Haskovo.info